Wat doen wij?

De MOP is een studievereniging voor pabo-studenten. De MOP heeft volgende kernwaarden:

Werven door zichtbaar aanwezig te zijn op de open dagen en matchingsdagen. Maar ook door landelijke aandacht te vragen voor het beroep leerkracht basisonderwijs.

Behouden van studenten door het geven van bijles medestudenten met voornamelijk de focus op studievaardigheden. Daarnaast biedt de MOP verrijking/verdieping aan op het reguliere aanbod op de pabo door onder andere gastlezingen van professionals uit het werkveld.

Verbinden wordt gestimuleerd door verbindende activiteiten te organiseren waar pabo-studenten van verschillende jaren bij elkaar komen om met elkaar in contact te komen. Het verbinden van de studenten zorgt ook voor een stimulans in het behoud van de studenten.

Nu al behaalde hoogtepunten zijn:

Het organiseren van een eerste studiemiddag, spreken op het malieveld, schrijven voor de CNV, officieel een studievereniging zijn, meewerken aan het verbeteren van het MBO naar HBO-traject en het organiseren van buitenschoolse activiteiten zoals paintballen, feesten en ijshockey.