Inschrijven

Wil jij voordeel hebben bij onze evenementen? Voor maar €10,- per jaar word je al lid van onze studievereniging. Als lid ontvang je voordelen bij onze evenementen en bij onze meewerkende partijen. Je kan je aanmelden als lid van onze studievereniging via onderstaand formulier.  Je bent zodra de betaling is afgerond tot 31 augustus van het huidige schooljaar lid. Het lidmaatschap is alleen geldig wanneer je studeert aan de pabo op de Hogeschool Utrecht, mits het bestuur anders besluit.

Waarom moet je lid worden?

• 20% korting op een ijsje met twee bollen bij Josy's Ice Cream Bar; (niet voor alumni)
  • 10% korting op producten van Mees&Co; (niet voor alumni)
  • Korting bij onze evenementen;
  • Gezelligheid;
  • Studiegenoten leren kennen.

-Vroege-vogel-korting! Als je in studiejaar 18-19 nog lid wordt krijg je 25% korting! Nu voor maar 7,50; Dus meld je snel aan!-

Lidmaatschap 2018-2019
Alumnus 2018-2019 (oud-lid)